0

Цени, плащане и доставка

I. Цени

Посочените цени в mobel.bg са за 1 брой, с включен ДДС и важат само за онлайн поръчки.

Всички цени в сайта са валидни към момента на приключване на заявката от потребителя.

II. Плащане

В брой - на куриера доставчик, чрез наложен платеж в момента на предаването на пратката. За покупката се издава касов бон от Мобел ООД или платежна разписка от куриерската фирма доставчик (при положение, че събрания наложени платеж от изпълнената доставка постъпва в банковата сметка на търговеца на база договор между него и куриерската фирма) в този случай документа издаден от куриера служи, като официален плетежен документ.

По банков път - на долупосочената сметка на търговеца. В този случай процеса на доставка стартира след потвърждение на плащането от страна на банката.

  • Банка ДСК,
  • IBAN: BG38 STSA 9300 0021 3678 27,
  • BIC: STSABGSF

За всяка покупка в три дневен срок можете да заявите и издаването на данъчна фактура.

III. Доставка

Доставката на стоките се извършва само на територията на Република България;

Търговецът доставя онлайн поръчаните стоки по следните способи:

  1. С куриер на посочен от Потребителя негов адрес
  2. До Офис на куриер посочен от Потребителя
  3. Директно в наш магазин на адресите посочени в Контакти

Предлаганите стоки са съпроводени с необходимите документи и опаковка.

Времето за доставка обикновено е средно между 1 до 3 работни дни за стоки, налични в складовете на Търговеца . Възможна е поръчката и на продукти отразени, като неналичнии, но в този случай е необходимо допълнително уточняване на евентуалния срок за доставка. Ако продуктът не може да бъде доставен, mobel.bg се задължава да информира за това потребителя.

Клиентът заплаща разходите за доставка. Доставката на поръчки до офис на куриерска фирма със стойност над 100 лв с ДДС е безплатна, освен ако стоките не са в промоция или Потребителя ползва други намаления или отстъпки.

Детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на Търговеца за доставка на конкретна дата и Потребителя няма право на обезщетение в случай, че обявена от Търговеца дата за доставка не е спазена;

Доставките се извършват от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа, с изключение на празнични дни. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване от съответния куриер;

Ако при доставка от куриер на Ваш адрес не бъдете намерен на уречените ден и място и няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът оставя известие за посещението си и начин да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, приемаме поръчката за анулирана. Потребителя има възможност да отвори и прегледа съдържанието на пратката преди да плати на куриера.

Mobel.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Всички стоки са застраховани до момента на получаване.

Потребителят се съгласява, че удостоверяването за получената стока може да се извърши от лице, за което според обстоятелствата може да се направи извод, че ще предаде информацията на Потребителя - страна по договора.

Потребителят следва да прегледа стоката в момента на доставката от Търговеца или куриера и, ако не отговаря на изискванията, да уведоми за това незабавно mobel.bg.

Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху Потребителя в момента, в който той или посочено от него трето лице, различно от избраната от mobel.bg компания за куриерски услуги приеме стоките.