0

Информация

Настоящият интернет сайт e естествен резултат от развитието на дружеството Мобел ООД в частта от дейността му, като вносител и дистрибутор на мобилни електронни устройства и най-вече на всички свързани с тях аксесоари и оборудване.

Освен интернет магазина mobel.bg, фирмата разполага и с два реални магазина за продажба на предлаганите продукти (Контакти).

При нас можете да намерите всичко за доброто здраве и модерен фейс на вашите мобилните устройства, като ви предложим оригинални аксесоари на APPLE, SAMSUNG, HUAWEI или пък други лицензирани и екстравагантни аксесоари на много топ марки в бранша, като 4SMARTS, SPIGEN, RINGKE, PIERRE CARDIN, GUESS, BMW, MERCEDES-BENZ, FERRARI, DEVIA, ROAR, FORCELL, ROCK, NILLKIN, ARMOR-X..., а за вас остава да се насладите на безпроблемна и безопасна употреба или на новата визия на смартфона ви.

Фирмата ни е и оторизиран представител на немската марка 4SMARTS, предоставяща широка гама от качествени аксесоари и джаджи, често излизащи извън рамката на общо познатото в тази област.

Посещението при нас извор на приятна емоция, потапяйки се в света на познати и непознати продукти съчетана с цени, като за приятели.

Разполагаме с истинско изобилие от качествени Слушалки, Спийкъри, Зарядни устройства, Кабели, Батерии, Пауър банки, Памети, уникални Стойки за автомобили и велосипеди, Стилуси и много други джаджи.

В следствие на внимателен подбор и анализ, екипа на фирмата се насочва към оригинални и други качествени продукти способни да задоволят очакванията на клиента в максимална степен, на тази база има изградени партньорства с над 20 реномирани външни доставчици от 5 държави.

За колеги и покупки на едро предоставяме отстъпки. Ако сте търговец и нашите продукти ви допадат, можете да свържете се с нас, за да обсъдим партньорство ни. Освен споменатото със сигурност от нас ще получите лоялност и коректност, на която можете да се доверите.

Ползи за нашите клиенти.

  • Индивидуален подход и грижа за всеки клиент
  • Качествено и гъвкаво обслужване
  • Кратки срокове за доставки на поръчки
  • Конкурентни оферти базирани на оптимизиран процес на работа и разходи
  • Гарантирано качество на продуктите

Визия.

  • Да бъдем предпочитан партньор на пазара, удовлетворяващ специфичните нужди на клиента.

Мисия.

  • Да предлагаме съвременни, качествени и иновативни продукти и решения, които да гарантират сигурност и удовлетвореност на клиентите.
  • Да създаваме условия за леснодостъпен, удобен и приятен начин за работа с нас, с персонален подход и фокус върху удовлетвореността на клиента.
  • Всеки наш клиент да стане и наш приятел.

Мото.

  • „Качество на по-добра цена”